Kies de weg vooruit: geen voedsel zonder natuur!

‘Kring-Loop’’ op  dinsdag 14 januari van Hoeve Biesland naar het Binnenhof

Beste relatie,

Morgen zullen er persberichten verschijnen, maar omdat het kort dag is , hierbij verdere info over de Kring –Loop’’ van komende dinsdag.

Ons motto: Kies de weg vooruit: geen voedsel zonder natuur!

We hopen dat er al veel boeren en burgers meedoen aan de start, maar dat zal voor sommigen toch lastig zijn. In dat geval kunt u ook later aansluiten of bijvoorbeeld bij het Binnenhof, waar de stoet om 12.00 uur aankomt en om 13.30 de overhandiging van het puntenplan plaatsvindt aan Minister Carola Schouten.

Route info: https://www.dewegvooruit.nl/route-informatie/

Totaal 45 maatschappelijke organisaties en boerengroepen hebben de handen ineen geslagen om een ander, positief geluid te laten horen van boeren en tuinders en medestanders die mee willen in de transitie naar een echte toekomstbestendige kringlooplandbouw.

Wij hebben ons daar als Stichting Demeter dus ook bij aangesloten.

De wandeltocht start op dinsdagochtend 14 januari om 9.30 uur bij Hoeve Biesland, de plek waar Minister Schouten de aftrap gaf voor haar kringloopvisie.

Van daaruit volgt een wandeltocht van 10 kilometer naar het Binnenhof voor overhandiging van een 9 puntenplan aan Minister Schouten.

De puntenplannen zullen morgen publiek worden gemaakt op de website worden geplaatst. Voor aanmelding en verdere info www.dewegvooruit.nl

Het is een mooie kans om een krachtig signaal af te geven om dit jaar mee te beginnen!